Over mij

Ik ben Panteha Jeddi, mondhygiëniste. Ik ben in 2010 afgestudeerd als mondhygiëniste aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Tijdens mijn studie heb ik ook ervaring opgedaan in kindertandheelkunde, orthodontie, parodontologie, algemene praktijk en bij schisis-team op de ACTA in Amsterdam.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. Ook sta ik ingeschreven in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM). Het KRM is een keurmerk voor professionele mondzorg. Mondhygiënisten die in het KRM staan ingeschreven, voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de eigen beroepsgroep.

Zij beschikken over het wettelijk erkende HBO diploma "mondhygiënist" en onderschrijven de Gedragscode en het Beroepsprofiel van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. Ze nemen deel aan een klachtenregeling die voldoet aan de Wet Klachtregeling Cliënten Zorgsector.

Een andere belangrijke kwaliteitsnorm is dat zij zich aantoonbaar inzetten voor een professionele uitoefening van hun beroep. Dit houdt in dat zij voldoende werkervaring hebben en regelmatig aan bij- en nascholing doen. Op die manier weet u van mondhygiënisten met het KRM keurmerk zeker dat zij bekwaam en bevoegd zijn en dat zij hun kennis en vaardigheden op peil houden. Voor meer informatie zie: kieskrm.nl