wij zijn weer open

Vanaf dinsdag 28 april zullen wij de reguliere zorg weer hervatten.
Had u in de periode dat wij gesloten waren een afspraak en wilt u deze opnieuw inplannen? Wij verzoeken u om een bericht van ons af te wachten. Wij zullen met u contact opnemen voor het inplannen van een nieuwe afspraak. Heeft u spoedeisende klachten? Dan kunt u natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen. Wij werken hard om u zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Wij werken met een door het KNMT/ NVM opgesteld COVID-19 protocol.

Om u en onszelf te beschermen tegen het COVID-19 virus hanteren wij de volgende maatregelen:

Wij kunnen u niet behandelen als u verschijnselen vertoont van griep, neusverkoudheid of koorts en verzoeken u om uw afspraak af te zeggen.

Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen met handalcohol. Ook meten wij uw temperatuur op met een infrarood thermometer.

Vóór uw tandheelkundige behandeling krijgt u (afhankelijk van de behandeling) een bekertje met verdunde waterstofperoxide-mondspoeling (H2O2). Eventuele aanwezige Coronavirussen worden zo voor korte tijd verwijderd uit de mondholte.

Zou u zorg willen dragen voor de 1,5 meter afstand in de wachtruimte?

In de wachtruimte mogen maximaal 3 wachtende personen aanwezig zijn. Daarom willen wij uw vragen om geen vrienden of familie mee te nemen en om niet meer dan 5 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn

Wij hanteren eenrichtingsverkeer. Met pijlen staat staat de looproute gemarkeerd. Onze praktijk verlaat u via de nooduitgang.

 

Wij hopen op uw begrip en medewerking.